nieuws

Vechttrofee bekroont vlees Vechtdalrund

Slagersnieuws

ARRIËN – René en Simone Jansen van de Vechtdal Hoeve in Arriën hebben de Vechttrofee 2009 gewonnen. Het vlees van hun brandrode Vechtdalrunderen heeft afgelopen jaar het Vechtdal landelijk nog meer op de kaart gezet.

Vechttrofee bekroont vlees Vechtdalrund

ARRIËN – René en Simone Jansen van de Vechtdal Hoeve in Arriën hebben de Vechttrofee 2009 gewonnen. Het vlees van hun brandrode Vechtdalrunderen heeft afgelopen jaar het Vechtdal landelijk nog meer op de kaart gezet.

De streekprijs, in de vorm van een koperen Vechtanjer, werd voor de tweede keer uitgereikt door Vechtdal Marketing. ‘De prijs wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich heeft ingezet om het Vechtdal te promoten’, zegt Elizabeth Stoit van de marketingorganisatie in De Stentor.

Een paar jaar geleden is de Vechtdal Hoeve begonnen met het ‘vechtdalvlees’. Met hun koesafari’s zijn ze op televisie gekomen, hetgeen het Vechtdal meer bekendheid heeft gegeven.

Lees ook:

Vechtdalrund nieuw Hollands streekproduct (30 juni 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Alle berichten over Vechtdal

 

Reageer op dit artikel