nieuws

VAS streeft naar tenminste 1250 inzendingen

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – De jaarlijkse vakwedstrijden die de VAS organiseert om de verschillende Nederlandse Kampioenschappen voor de ambachtelijke slager vinden plaats op 6 en 7 november tijdens de 22e Nationale Slagers Vakbeurs in Amsterdam. De VAS streeft naar meer dan 1250 inzendingen.

SLAGERSWERELD – De jaarlijkse vakwedstrijden die de VAS organiseert om de verschillende Nederlandse Kampioenschappen voor de ambachtelijke slager vinden plaats op 6 en 7 november tijdens de 22e Nationale Slagers Vakbeurs in Amsterdam. De VAS streeft naar meer dan 1250 inzendingen.

Om dat te bereiken geeft de organisatie de wedstrijd een aantal nieuwe impulsen zodat de slager zijn inventiviteit en creativiteit weer ruimschoots kwijt kan.

Zo is er een aantal nieuwe rubrieken toegevoegd en zal de biologische slager nog meer mogelijkheden krijgen om de producten te laten keuren. Ook de schotelwedstrijd krijgt een aantal nieuwe categorieën en de deelnemers in deze rubriek krijgen meer ruimte om hun creaties te presenteren. Vanzelfsprekend krijgen ook de jongeren weer de kans om onderling de krachten te meten.

Meer informatie: VAS, tel. (020) 6882224 of per email: info@vas-zas.nl.

Reageer op dit artikel