nieuws

VAS en Slavakto slaan handen ineen

Slagersnieuws

AMSTERDAM – De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) en Stichting Slavakto zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Deze samenwerking betreft de presentatie van de vakwedstrijden, sales en bezoekerswerving.

VAS en Slavakto slaan handen ineen

AMSTERDAM – De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) en Stichting Slavakto zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Deze samenwerking betreft de presentatie van de vakwedstrijden, sales en bezoekerswerving.

De beurs en vakwedstrijden van de VAS-edities 2010 en 2011 worden gezamenlijk georganiseerd. Meer concreet zal de Slavakto de presentatie van de vakwedstrijden, de verkoop van expositieruimte en de bezoekerswerving voor haar rekening nemen. De organisatie van de vakwedstrijden is de verantwoordelijkheid van de VAS. Editie 2010 vindt plaats op 1 en 2 november in de Amsterdamse Borchlandhal.

Versterken

De gehele branche is gebaat bij een goede invulling van een beurs. Beide organisaties kunnen elkaar versterken. Dat gaat verder dan het afstemmen van de beursagenda. ‘Daar komt bij dat juist op deze manier de VAS-beurs ook echt VAS blijft. Een mooie slagersbeurs doorspekt met Amsterdamse gezelligheid,’ licht VAS-voorzitter Sjaak van der Werff toe. 

Deze intentie wordt onderstreept door de naamgeving. Zo is Nationale Slagers Vakbeurs (NSV) ingeruild voor de in de branche meer tot de verbeelding sprekende VAS-beurs.

Reageer op dit artikel