nieuws

VanDrie Group levert kalfsvlees voor het Nederlands elftal tijdens EK

Slagersnieuws

APELDOORN – De VanDrie Group levert kalfsvlees voor het Nederlands elftal tijdens het EK voetbal.

VanDrie Group levert kalfsvlees voor het Nederlands elftal tijdens EK

APELDOORN – De VanDrie Group levert kalfsvlees voor het Nederlands elftal tijdens het EK voetbal. 

Tijdens de kampioenschappen in Oostenrijk en Zwitserland zal de chef-kok van het Nederlands elftal een aantal diners per week bereiden met kalfsvlees van de VanDrie Group. De keuze is gevallen op uiteenlopende producten zoals bijvoorbeeld kalfsrib-eye en kalfssucade. 

Kalfsvlees kenmerkt zich als een mals en licht verteerbaar product dat aansluit bij het hoge verwachtingspatroon dat ook topsporters stellen aan hun voeding. Met verschillende kalfsvleesproducten kan de chef-kok een gevarieerd menu serveren. VanDrie Group hoopt met deze sponsoring een bijdrage te kunnen leveren aan succesvolle prestaties van het Nederlands elftal. Het begin is er, met een indrukwekkende 3-0 overwinning op Italië.

www.vandriegroup.com

 

Reageer op dit artikel