nieuws

Van Zoonen gaat in de Lamborghini

Slagersnieuws

NIEUWE NIEDORP – ‘Ik ga veel kijken bij collega’s en zodoende ken ik nogal wat slagerijen’, zegt Keurslager Jacco van Zoonen uit Nieuwe Niedorp. Hij wist te voorspellen wie de Slagerij van het Jaar 2008 zou worden.

Van Zoonen gaat in de Lamborghini

NIEUWE NIEDORP – ‘Ik ga veel kijken bij collega’s en zodoende ken ik nogal wat slagerijen’, zegt Keurslager Jacco van Zoonen uit Nieuwe Niedorp. Hij wist te voorspellen wie de Slagerij van het Jaar 2008 zou worden.

‘Overal doe je ideeën op’, verklaart Van Zoonen zijn bezoekjes. Mede daardoor wist hij op de website www.slagerswereld.nl juist in te schatten wie de winnaar van de Slagerij van het Jaar 2008 zou worden: culinair slagerij Wapenaar te Vlaardingen.

Van Zoonen won een Lamborghini vip arrangement op het racecircuit in Zandvoort. De prijs kreeg hij uitgereikt door Harrie Leijten, hoofdredacteur van Slagerswereld.nl
 

Reageer op dit artikel