nieuws

Van Uhm neemt Jan Schokkenbroek over

Slagersnieuws

BORNE – Van Uhm BV uit Borne heeft per 23 juli Handelsonderneming Jan Schokkenbroek uit Leek overgenomen.

Van Uhm neemt Jan Schokkenbroek over

BORNE – Van Uhm BV uit Borne heeft per 23 juli Handelsonderneming Jan Schokkenbroek uit Leek overgenomen.

Na het overlijden van Jan Schokkenbroek op 1 juni 2012, heeft de familie besloten het bedrijf te verkopen. De familie Schokkenbroek bedankt alle klanten van Handelsonderneming Jan Schokkenbroek voor de jarenlange prettige en respectvolle samenwerking.

De bedrijfsactiviteiten van Handelsonderneming Jan Schokkenbroek en de daarbij horende inventaris zijn door Van Uhm BV uit Borne overgenomen. Van Uhm BV uit Borne is een leverancier voor machines en benodigdheden in de voedselverwerkende industrie.
 

 

Reageer op dit artikel