nieuws

Van Pelt komt met light-hamburgers en worstjes

Slagersnieuws

GOES – Van Pelt Vlees brengt samen met Meatless en Agrimarkt een light-hamburger en light-worst op de markt. De hamburgers en worstjes, met de merknaam Meatlight, zijn de helft minder vet dan de gewone varianten.

Van Pelt komt met light-hamburgers en worstjes

GOES – Van Pelt Vlees brengt samen met Meatless en Agrimarkt een light-hamburger en light-worst op de markt. De hamburgers en worstjes, met de merknaam Meatlight, zijn de helft minder vet dan de gewone varianten.

De producten liggen volgens directeur Jos Hugense van Meatless eind augustus in de schappen van de Agrimarkten in Zeeland. Zo meldt het vakblad Meat & Meal.

Het vlees in de hamburgers en worstjes is deels vervangen door het plantaardige eiwit Meatless. Meatless dient niet alleen als vleesvervanger, maar ook als vetvervanger. Bovendien is het een duurzaam eiwit.

Bewust
‘De vraag naar gezonde, minder vette producten stijgt en veel mensen leven steeds bewuster. Ook Agrimarkt neemt hierin haar verantwoordelijkheid. Zo bieden we steeds meer magere en gezondere producten aan. Ook letten we steeds beter op hoe de producten gemaakt zijn en waar ze vandaan komen’, zegt commercieel directeur Wilfred van Elzakker van Agrimarkt.

Agrimarkt biedt als eerste supermarktketen van Nederland Meatlight producten aan. De introductie wordt ondersteund met een publiciteitscampagne en demonstraties op de winkelvloer.
 

Reageer op dit artikel