nieuws

Van Linschoten Beste ambachtelijke slagerij van het Jaar

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Keurslagerij Van Linschoten is woensdagavond uitgeroepen tot ‘Beste ambachtelijke slagerij van het Jaar tijdens de verkiezing Slagerij van het Jaar 2011, een wedstrijd georganiseerd door Vleesmagazine.

Van Linschoten Beste ambachtelijke slagerij van het Jaar

AMSTERDAM – Keurslagerij Van Linschoten is woensdagavond uitgeroepen tot Beste ambachtelijke slagerij van het Jaar tijdens de verkiezing Slagerij van het Jaar 2011, een wedstrijd georganiseerd door Vleesmagazine.

‘De markt houdt van lekker eten en dat is waar wij mee bezig zijn,’ zei Hubert van Linschoten kort na afloop. ‘Met de ambachtelijke manier van werken scoren we. Deze prijs doet ons goed en motiveert enorm.’

Topkok Pierre Wind en hoofdredacteur Harrie Leijten van Vleesmagazine hebben in de Amsterdamse Borchlandhal de Award uitgereikt aan de eigenaren Franny en Hubert van Linschoten, die een volambachtelijke slagerij runnen in Rotterdam. 

Uit het jury-rapport:
‘Keurig verzorgde slagerij, waar nog op ambachtelijke, authentieke manier, met liefde voor het vak, kwalitatief hoogwaardige vlees- en vleesproducten bewerkt en verkocht worden. Authentiek, maar toch inspelend op de wensen van hedendaagse consument. Hoogwaardige kwaliteit lamsvlees en kalfsvlees zijn voldoende aanwezig. Meerdere soorten wild en gevogelte verkoopt Van Linschoten. Alles vleesproducten zien er vers en fris uit. Salades voorverpakt gepresenteerd in opzetmeubel komen niet geheel tot hun recht. Persoonlijke gemoedelijke klantbenadering staat hier nog hoog in het vaandel. Fijne gemoedelijke werk en koopsfeer. Problemen van gedateerd pand en de daaruit voortvloeiende extra verzorging blijven van kracht.’

Een uitgebreid verslag van de verkiezing Slagerij van het Jaar in Vleesmagazine van november.

Klik hier voor het dossier Slagerij van het Jaar

 

Reageer op dit artikel