nieuws

Van der Horst opent filiaal in Dieren

Slagersnieuws

EERBEEK / DIEREN – Slager Geert van der Horst opent een nieuwe slagerij in Dieren. Op woensdag 4 februari gaan de deuren van zijn Keurslagerij aan het Callunaplein 32 open. Zoon Gert-Jan (foto) zwaait er de scepter.

Van der Horst opent filiaal in Dieren

EERBEEK / DIEREN – Slager Geert van der Horst opent een nieuwe slagerij in Dieren. Op woensdag 4 februari gaan de deuren van zijn Keurslagerij aan het Callunaplein 32 open. Zoon Gert-Jan (foto) zwaait er de scepter.

Deze overname betekent de tweede winkel voor slagersfamilie Van der Horst, die sinds 18 jaar actief is in Eerbeek. Geerts zoon Gert-Jan van der Horst en Dennis Arts worden in Dieren de vertrouwde gezichten achter het hakblok. Net als in Eerbeek kan de klant in de nieuwe winkel terecht voor vers vlees en vleeswaren, salades en grillspecialiteiten. Verder gaan kant-en-klare maaltijden en broodjes over de toonbank en verzorgt de slager partycatering. Van der Horst beschikt in Eerbeek over een ruime worstmakerij. Rookworst, hammen, gebraden vleeswaren, rookvlees, pekelvlees, en alle overige worstsoorten worden zelf gemaakt volgens authentieke receptuur.

Geert van der Horst start in Dieren met een aantrekkelijk spaarsysteem. Klanten sparen met behulp van de Keurslager Spaarpas en kunnen aanspraak maken op de vele huishoudelijke merkartikelen uit de Cadeaugids.
 

Reageer op dit artikel