nieuws

Van den Beuken 10 jaar Keurslager

Slagersnieuws

MEIJEL – Van den Beuken is al meer dan 100 jaar actief in Meijel en omstreken, maar op 12 juni vierde de slagerij haar 10-jarig jubileum als Keurslager. Bovendien won Erwin van der Beuken de prijs voor lekkerste BBQ product 2012.

Van den Beuken 10 jaar Keurslager

MEIJEL – Van den Beuken is al meer dan 100 jaar actief in Meijel en omstreken, maar op 12 juni vierde de slagerij haar 10-jarig jubileum als Keurslager. Bovendien won Erwin van der Beuken de prijs voor lekkerste BBQ product 2012.

Om het jubileum te vieren met klanten ontvangt iedere klant in week 25 10 procent korting op alle aankopen. In week 24 kreeg iedere klant een Keurslagerspen cadeau.

Omdat Erwin van der Beuken trots is op zijn producten, stuurt hij regelmatig een eigengemaakt product in voor een wedstrijd. Vorig jaar wonnen ze de lekkerste gehaktbal 2011. Maandag 11 juni mocht hij de beker in ontvangst nemen die hoort bij het lekkerste BBQproduct 2012. Erwin had een kipgamba en het BBQ-schuitje ingestuurd.

Reageer op dit artikel