nieuws

Valentijnsactie van Chateaubriand

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Slagerij Chateaubriand uit Heemstede heeft samen met patisserie Tummers op Valentijnsdag negen mantelzorgers in het zonnetje gezet. ‘De actie levert veel goodwill op.

SLAGERSWERELD – Slagerij Chateaubriand uit Heemstede heeft samen met patisserie Tummers op Valentijnsdag negen mantelzorgers in het zonnetje gezet. ‘De actie levert veel goodwill op.’

Slager en bakker hebben bij negen mensen in Heemstede diverse lekkernijen aan huis bezorgd. ‘Tummers zorgde voor taart. Wij voor een schotel van gebraden kalfsvlees met tonijnsaus plus onze huisgemaakte boerentruffelbrie. Alles natuurlijk in hartvorm,’ zo vertelt Johan van Uden. Een jury heeft de negen vrijwilligers uitgekozen uit de vele aanmeldingen. Van Uden: ‘Volgend jaar gaan we het groter aanpakken. We geven dan een diner voor twintig vrijwilligers. De locatie hebben we samen al vastgelegd.’De actie leverde beide ondernemers veel positieve reacties op in de winkel. Ook de lokale en regionale media schreef erover.

Reageer op dit artikel