nieuws

Valderrama werkt samen met Keurslagers

Slagersnieuws

MUIDERBERG – Valderrama Olijf Olie gaat nauw samenwerken met de Keurslagers en koks met Michelinsterren.

Valderrama werkt samen met Keurslagers

MUIDERBERG – Valderrama Olijf Olie gaat nauw samenwerken met de Keurslagers en koks met Michelinsterren.

Valderrama Olijf Olie wordt dagelijks gebruikt door een groot aantal gerenommeerde koks in Nederland. Om dit te onderstrepen gaat Valderrama iedere maand een volledig menu van een Nederlandse Top Chef onder de aandacht brengen. Uitleg over dit menu, dat bestaat uit drie gerechten die worden bereid met een variëteit uit het Valderrama assortiment, wordt verzonden naar de Nederlandse culinaire pers. De Vereniging van Keurslagers (VvK) zal maandelijks één gerecht uit zo’n menu publiceren op de pagina EETalage in het nieuwe consumentenblad ‘Proef’. Door middel van het instore communicatie systeem zal in de slagerij een kort filmpje  te zien zijn waarop te zien is hoe de Top Chef zijn gerecht bereidt.

Om te anticiperen op de consumentenvraag zal de VvK iedere Keurslager een intekenlijst sturen om een Valderrama bestelling op te geven. Tevens zal het gehele jaar 2009 maandelijks een gerecht van een Michelin Chef worden gepubliceerd in het receptenblad ‘Lekker koken met…..’.  Via  www.valderrama.nl (daarna klikken  op ‘Recepten van Topkoks’)  kan het recept met het filmpje worden bekeken. Voor januari staat Michel van de Kroft van restaurant Het Nonnetje in Harderwijk gepland en in februari is Jeroen Robberegt van sterrenrestaurant Karel V in Utrecht aan de beurt.

Naar het filmpje met Michel van de Kroft

 

 

Reageer op dit artikel