nieuws

Vakwedstrijd van de Confrerie

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – De Nederlandse Baillage van de van oorsprong Franse Broederschap des Chevaliers du Goûte-Andouille de Jargeau organiseert haar Internationale Vakwedstrijd op 16 en 17 februari 2008 in ‘s-Hertogenbosch.

Vakwedstrijd van de Confrerie

SLAGERSWERELD – De Nederlandse Baillage van de van oorsprong Franse Broederschap des Chevaliers du Goûte-Andouille de Jargeau organiseert haar Internationale Vakwedstrijd op 16 en 17 februari 2008 in ’s-Hertogenbosch.

Deelgenomen kan worden in 10 rubrieken. Op www.confrerie.nl staat het volledige overzicht en een beschrijving, inclusief de wedstrijdvoorwaarden. In feite gaat het om alle vleeswaren en worstsoorten, die moeten voldoen aan de voorschriften van het land van herkomst. De Vakwedstrijd kent ook weer de strijd om het in 2002 geïntroduceerde grillworstkampioenschap van Nederland.

Barbecueworst
Een nieuwe rubriek in 2008 is die voor de barbecueworst. Kort na deze Vakwedstrijd start het nieuwe BBQ-seizoen. Een goed beoordelingsresultaat op deze vakwedstrijd kan dan ingezet worden voor publiciteit. Voor de deelnemers/prijswinnaars heeft de Confrérie een mooi pakket samengesteld. Iedere deelnemer ontvangt een uitgebreid juryrapport. Medaillewinnaars ontvangen, naast de medaille, een diploma. Bekerwinnaars krijgen een ingelijst Eurocertificaat met een foto van de bekeruitreiking, alsmede een winkelposter, zodat hun klanten op de hoogte zijn van de geleverde prestatie.

De vakwedstrijd van de Confrérie wordt gehouden op 16 en 17 februari a.s. Op www.confrerie.nl is het deelnameformulier te vinden. Voor meer informatie: Toine Hendrickx op 0646012072.

Reageer op dit artikel