nieuws

Uw Slager breidt uit (filmbeelden)

Slagersnieuws

PUTTEN – Slagers hebben behoefte aan winkeluitstraling, ondersteuning en bijeenkomsten. Daarom wordt de formule Uw Slager sinds enige maanden landelijk uitgerold.

Uw Slager breidt uit (filmbeelden)

PUTTEN – Slagers hebben behoefte aan winkeluitstraling, ondersteuning en bijeenkomsten. Daarom wordt de formule Uw Slager sinds enige maanden landelijk uitgerold.

Haarsma Verswaren, Boonstra Verswaren en Huiskes Verswaren startten in februari 2007 met de formule Uw Slager. Sinds enige maanden zijn deelnemers niet meer alleen in Noord-Nederland te vinden, maar ook elders in het land is het logo van Uw Slager in het straatbeeld terug te vinden. Formulemanager Albert-Peter Veldkamp staat een gestage groei voor en de teller is inmiddels de 30 gepasseerd.

Upgraden

Voor ambachtelijke kwaliteitsslagers kan deelname aan de formule Uw Slager een middel zijn om de bedrijfsvoering te optimaliseren, op de hoogte te blijven van de laatste trends én om de slagerij te upgraden. ‘Wij komen veel bij slagers over de vloer en voelden dat er behoefte was aan ondersteuning op het gebied van uitstraling,’ verklaarde Albert-Peter Veldkamp eerder in een interview met Vleesmagazine.

Een gesprek met Albert-Peter Veldkamp op de Slavakto (filmbeelden Culivisie)

Lees ook:
Slager Pitlo sluit aan bij Uw Slager (5 maart 2010)
Slager Heuver ruilt Keurslager in voor Uw Slager (8 januari 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer formulenieuws
 

Reageer op dit artikel