nieuws

Update Anuga Meat (foto’s)

Slagersnieuws

KÖLN – Anuga Meat is zaterdag van start gegaan. In de hallen 5,6 en 9 van de Koelnmesse presenteren grotere en kleine spelers uit de vleeswereld van 8 tot en met 12 oktober noviteiten en tonen de laatste trends. Vleesmagazine is aanwezig en doet uitgebreid verslag in het magazine van november. Hier alvast een foto-impressie van de eerste dagen. Foto’s: Koelnmesse/Edwin Rensen.

Update Anuga Meat (foto’s)
Ingang Noord van Koelnmesse, zaterdagochtend.

KÖLN – Anuga Meat is zaterdag van start gegaan. In de hallen 5,6 en 9 van de Koelnmesse presenteren grotere en kleine spelers uit de vleeswereld van 8 tot en met 12 oktober noviteiten en tonen de laatste trends. Vleesmagazine is aanwezig en doet uitgebreid verslag in het magazine van november. Hier alvast een foto-impressie van de eerste dagen. Foto’s: Koelnmesse/Edwin Rensen.

Later meer.

Klik hier voor meer informatie over Anuga Meat en de standhouders

Lees ook:
Anuga Meat in drie beurshallen – video – (5 oktober 2011)

Reageer op dit artikel