nieuws

Uitzonderlijk goede kerstverkoop Keurslagers

Slagersnieuws

LEUSDEN – In de week voor Kerst hebben de Keurslagers een omzetstijging van bijna 9 procent gerealiseerd, ten opzichte van 2008.

Uitzonderlijk goede kerstverkoop Keurslagers

LEUSDEN – In de week voor Kerst hebben de Keurslagers een omzetstijging van bijna 9 procent gerealiseerd, ten opzichte van 2008.

Ook in de week tussen oud en nieuw was de omzet een kleine 17 procent hoger dan het voorgaande jaar. Directeur Ruud Bakker van de Vereniging van Keurslagers (VvK): ‘Ieder jaar is het weer spannend en ieder jaar scoren we weer ruim boven de omzet van het jaar ervoor. Ook de gemiddelde besteding per klant is in week 52 van 2009 gestegen. De klanten van de Keurslagers hebben ruim 9 procent meer uitgegeven aan hun kerstinkopen dan in 2008.’

Overigens waren de cijfers niet alleen tijdens de kerstperiode positief. Over 2009 in zijn geheel is een stijging in de omzet van 1,5 procent en besteding van ruim 4 procent te zien. Wellicht ook te danken aan het feit dat de Keurslagers vorig jaar de ING Retail Jaarprijs ‘Beste Winkelketen van Nederland’ in ontvangst namen. Bij dit onderzoek brachten ruim 325.000 consumenten hun stem uit. 

Lees ook: Keurslager is Beste Winkelketen

 

Reageer op dit artikel