nieuws

Uitbeners kunnen deelnemen aan EK

Slagersnieuws

RHEDA-WIEDENBRÜCK – Slagers of anderen die werkzaam zijn in de vleesindustrie kunnen in augustus deelnemen aan het Europees kampioenschap uitbenen.

Uitbeners kunnen deelnemen aan EK

RHEDA-WIEDENBRÜCK – Slagers of anderen die werkzaam zijn in de vleesindustrie kunnen in augustus deelnemen aan het Europees kampioenschap uitbenen.

Het kampioenschap was tot nu toe alleen een Duits onderonsje, maar de organisatie kreeg de afgelopen drie jaar zoveel aanvragen voor deelname uit andere Europese landen, dat nu is besloten er een EK van te maken, meldt Meat & Meal.

Het kampioenschap uitbenen is in Duitsland een populair evenement en wordt dit jaar op 29 augustus gehouden bij Tönnies in Rheda-Wiedenbrück. De winnaar krijgt, behalve eeuwige roem, een Harley Davidson. De runner-up wint een reis ter waarde van vijfduizend euro.

Op 24 juli sluit de inschrijving.

 

Reageer op dit artikel