nieuws

Tweede slagerij voor Meat & Meals

Slagersnieuws

ZWOLLE – Het tweede filiaal van de franchiseformule Meat & Meals wordt 6 mei geopend aan de Hogekampspassage in Zwolle. Meat & Meals is de mix van een slagerij met een traiteurzaak.

Tweede slagerij voor Meat & Meals

ZWOLLE – Het tweede filiaal van de franchiseformule Meat & Meals wordt 6 mei geopend aan de Hogekampspassage in Zwolle. Meat & Meals is de mix van een slagerij met een traiteurzaak.

Freddy te Welscher wordt in het centrum van Zwolle, samen met zijn dochter Sanne, franchisenemer van de tweede Meat & Mealsslagerij laat formulemanager Bert Jan Lantinga (foto) weten. De Wannepervener streeft ernaar binnen nu en twee jaar tussen de 5 en 7 vestigingen te openen. Juli vorig jaar ging Lantinga in Zwolle-Zuid van start met de eerste Meat & Meals.  

De winkels van Meat & Meals zijn modern en trendy ingericht. ‘In het see-through-concept kun je zien wat er gebeurt in de winkel en achter de counter. Helemaal volgens de nieuwste eisen die aan hygiëne gesteld worden werken de medewerkers o.a. met handschoentjes aan’, laat Lantinga weten. Het kwaliteitsvlees van keurslagerszoon Bert-Jan Lantinga is in de toonbank aangevuld met maaltijden, delicatessen en verse pasta. Lantinga haalt het dikbilrundvlees uit het Vechtdal van koeien uit de eigen regio. Het varkensvlees is afkomstig van de Porc d’Or varkens en het meeste lamsvlees komt van Texel.  

Meer over de vorderingen van Meat & Meals in een van de komende nummers van Slagerswereld.nl.

 

 

Lees ook:
Meat & Meals: mix van slager en traiteur

 

Reageer op dit artikel