nieuws

TukTuk voor slager Jan & Geertje van der Bijl

Slagersnieuws

BUITENPOST – Keurslagerij Jan & Geertje van der Bijl in Buitenpost heeft een TukTuk (driewielig motovoertuig) gewonnen.

TukTuk voor slager Jan & Geertje van der Bijl

BUITENPOST – Keurslagerij Jan & Geertje van der Bijl in Buitenpost  heeft een TukTuk (driewielig motovoertuig) gewonnen.

Verstegen Spices & Sauces heeft op de Slavakto 2009 de jarenlange traditie van het verloten van een koe in een moderne versie voortgezet. Op de stand stond een originele Indiase TukTuk die niet alleen paste bij de traditionele verloting maar ook bij het nieuwe concept van Verstegen: ‘India, in geuren en kleuren’.

Wie tijdens de Slavakto een order plaatste bij Verstegen en op de wedstrijdkaart het juiste gewicht van de TukTuk invulde, maakte kans op het vervoermiddel. Ruim 1300 kaarten werden er ingevuld en Keurslagerij Jan & Geertje van der Bijl zat het dichtst bij het juiste gewicht van de TukTuk (537 kg en 594 gram).

Afgelopen vrijdag werd door Algemeen Directeur Manfred Lukkezen (op de foto in het midden) en vertegenwoordiger Pieter Leijstra (rechts) de sleutel van de TukTuk overhandigd aan slager Jan van der Bijl. Deze week worden de overige 10 prijswinnaars benaderd door de Verstegen vertegenwoordiger om een afspraak in te plannen voor een GRATIS invulling van het India-concept in hun toonbank.

Meer Slavakto-nieuws
 

 

 

 

Reageer op dit artikel