nieuws

Training ‘Van Strategie naar Actiejaarplan

Slagersnieuws

BAARN – ‘Van Strategie naar Actiejaarplan’ . Onder die noemer start op 17 september een nieuwe, 4-daagse training voor ondernemers, directeuren en managers.

BAARN – ‘Van Strategie naar Actiejaarplan’ . Onder die noemer start op 17 september een nieuwe, 4-daagse training voor ondernemers, directeuren en managers.

De training is een initiatief van Matthieu Walraven en Hanno Spanninga en vindt plaats in Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Tijdens de 4-daagse training maken de deelnemers een nieuw strategisch marketing- en salesplan, een heldere beleidslijn voor hun onderneming. Om dit vervolgens te vertalen in  uitvoerbare acties.
De deelnemers bereiken met hun deelname aan de training, dat ze hun klanten en omzet in hun organisatie op de eerste plaats zetten, medewerkers inspireren met nieuw elan, verkopers effectiever maken, zodat ze meer succes boeken en omzet- en resultaatdoelen in 2010 realiseren.
Meer informatie: www.foodresult.com/training

Reageer op dit artikel