nieuws

Topslager Pieter van Prooijen viert derde lustrum

Slagersnieuws

RIDDERKERK – Slagerij Pieter van Prooijen viert deze maand het 15-jarig bestaan in Ridderkerk-Oost.

Topslager Pieter van Prooijen viert derde lustrum

RIDDERKERK – Slagerij Pieter van Prooijen viert deze maand het 15-jarig bestaan in Ridderkerk-Oost.

De Topslagerij van Plein Oost heeft verschillende klantenacties in petto. Zo kan er met een stempelkaart gespaard worden voor een gratis taart en zijn er linnentassen met een smakelijke inhoud te koop. Voor kinderen is er een kleurwedstrijd. Daarnaast kan jong en oud deelnemen aan verschillende puzzels. De hoofdprijs van de prijspuzzel is een koud/warm buffet voor 20 personen.

In maart 2003 viel Van Prooijen op internationale vakwedstrijden in de prijzen met boerenachterham en runderrookvlees. In 2005 werden tijdens de Slavakto hoge scores behaald met runderrrookvlees (9,9 punten)
en Gelderse rookworst (9,6 punten).

 

Reageer op dit artikel