nieuws

Topslager Piet van den Berg wint Diamond Award

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Horecaslager Piet van den Berg (foto, rechts) heeft tijdens de beurs Wine Professional in Amsterdam een Diamond Award gekregen.

Topslager Piet van den Berg wint Diamond Award

AMSTERDAM – Horecaslager Piet van den Berg (foto, rechts) heeft tijdens de beurs Wine Professional in Amsterdam een Diamond Award gekregen.

Piet van den Berg, bekend van ‘Vlees van Piet’, is een begrip in de tophoreca. Samen met de gebroeders Koot in Hazerswoude fokt hij volgens een vaste bloedlijn roodbonte koeien van het Maas-Rijn-IJsselras, die met een uitgebalanceerde mix van onder andere suikerbietenpulp, stro, krachtvoer en leidingwater vetgemest worden.
‘Persoonlijke aandacht maakte hem zeer gewaardeerd bij zijn afnemers, de tophoreca’, aldus de jury.

Onlangs nam horeca vleesleverancier Nice to Meat, Piet van den Berg over. De Wine Professional Diamond Award is een speciaal door Amsterdam Diamond Center ontworpen reverspeld met een diamant van 0.4 karaat briljant.
 

Reageer op dit artikel