nieuws

Titel voor ambachtelijke slagerijen De Groene Weg

Slagersnieuws

GROENLO – Het magazine ‘Green.2’ heeft in haar jongste uitgave een lijst van de 200 groenste bedrijven van Nederland gepubliceerd, De Green.200. De ambachtelijke slagerijen van De Groene Weg zijn uitgeroepen tot winnaar in de categorie Foodies.

Titel voor ambachtelijke slagerijen De Groene Weg

GROENLO – Het magazine ‘Green.2’ heeft in haar jongste uitgave een lijst van de 200 groenste bedrijven van Nederland gepubliceerd, De Green.200. De ambachtelijke slagerijen van De Groene Weg zijn uitgeroepen tot winnaar in de categorie Foodies.

De jury koos De Groene Weg uit ruim 20 winkelketens. Energieleverancier Eneco is uitgeroepen tot overall Green Giant. De jury wees in totaal tien winnaars aan in eveneens tien verschillende categorieën. De winnaars van de Green.200 zijn bedrijven die zich inspannen om het milieu zo veel mogelijk te ontlasten. Ze houden rekening met people, profit en planet. Bovenal leveren ze zowel intern als extern een uitzonderlijke prestatie als het gaat om een duurzame beleidsvoering en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

De Groene Weg wil haar klanten laten delen in dit behaalde succes. Ze kunnen nu tijdelijk sparen voor gratis groene biologische kruiden in een afbreekbaar potje. Het biologische vlees uit de keten wordt verkocht via de ambachtelijke slagerijen van De Groene Weg en via het supermarktkanaal. Vlees van De Groene Weg voldoet aan alle richtlijnen van de biologische productiemethode. Dit wordt gecontroleerd door SKAL. De slagerijen zijn verspreid door het hele land. De weer gestegen vleesverkopen van deze slagerijen in het eerste kwartaal dit jaar ten opzichte van het eerste kwartaal van 2008 wordt verklaard door de heersende trend naar meer ‘groen’.
 

Reageer op dit artikel