nieuws

Tien nominaties Worstmaker en Traiteur van het Jaar

Slagersnieuws

VIANEN – Voor het eerst wordt gestreden om de titel Worstmaker en Traiteur van het Jaar. Tijdens de jaarvergadering van het Worstmakersgilde op maandag 19 januari 2009 in Hotel Van der Valk in Vianen worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Tien nominaties Worstmaker en Traiteur van het Jaar

VIANEN – Voor het eerst wordt gestreden om de titel Worstmaker en Traiteur van het Jaar. Tijdens de jaarvergadering van het Worstmakersgilde op maandag 19 januari 2009 in Hotel Van der Valk in Vianen worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

De titel Worstmakerij van het Jaar is dit jaar voor het laatst toegekend. Eric Pinckaers uit Eijsden viel die eer 21 januari van dit jaar ten beurt. Aangezien het vak van slager aan verandering onderhevig is, zal de winnaar in 2009 de titel Worstmaker en Traiteur van het Jaar een jaar lang mogen dragen. Dat laat het organiserende Worstmakersgilde weten.

Tineke Verburg, voormalig Tros-presentatrice, reikt de prijzen uit. 

De tien genomineerden:

Gildeslagerij Van der Meer, Castricum
Gildeslagerij Overdevest, Amsterdam
Gildeslagerij Sterrenburg, Krimpen a/d Lek
Gildeslagerij Rodenbrug, Gorssel
Gildeslagerij Ariesen, Veenendaal
Gildeslagerij Van Uum, Zevenaar
Gildedslagerij Oorbeek, Utrecht
Gildeslagerij Aarnoutse, Gennep
Gildeslagerij Rutten, Panningen
Gildeslagerij De Best, Nieuw-Bergen
Gildeslagerij De Weerd, Elspeet

 

 

Reageer op dit artikel