nieuws

Tiemissen wordt Slagerij Franz Gerritschen

Slagersnieuws

ZEVENAAR – Twee jaar na de overname van Slagerij Theo Tiemissen in Zevenaar vinden de eigenaren Franz Gerritschen en Judith Visser de tijd rijp voor een naamsverandering. Slagerij Franz Gerritschen luidt de nieuwe naam.

Tiemissen wordt Slagerij Franz Gerritschen

ZEVENAAR – Twee jaar na de overname van Slagerij Theo Tiemissen in Zevenaar vinden de eigenaren Franz Gerritschen en Judith Visser de tijd rijp voor een naamsverandering. Slagerij Franz Gerritschen luidt de nieuwe naam.

Judith Visser: ‘We zijn trots op onze zaak en producten en dat wil je graag laten zien. De klant is er nu klaar voor,’ legt ze de reden van de nieuwe naam uit. Gelijktijdig met de naamsverandering hebben de jonge eigenaren (29) de winkel verbouwd. Visser: ‘We zijn afgelopen zaterdag na sluiting direct begonnen.’ Naast het wegbreken van een muur, bouwen van een nieuwe muur, en de plaatsing van een nieuwe oven en vriezer, heeft het slagerstel de plafonds vernieuwd. Daarnaast hebben ze een voorverpakkingsmeubel geplaatst (Toonen interieurbouw).

Ook de verlichting is onder handen genomen. Visser: ‘We hebben speciale vleeslampen van Bäro. Hierdoor komt het vlees mooier uit. Het oog wil ook wat.’ In de winkel hangen sinds de verbouwing ook twee flatscreens. Hierop worden aanbiedingen, het slagersteam, internetsite en producten getoond.’ Het lidmaatschap van het Worstmakersgilde is onveranderd gebleven.
 

Reageer op dit artikel