nieuws

‘Thuis uit eten’ populair

Slagersnieuws

AMERSFOORT – Nederlanders verruilen massaal een etentje in een restaurant voor het thuis bereiden van maaltijden met luxe ingrediënten. Slagers kunnen er garen bij spinnen.

‘Thuis uit eten’ populair

AMERSFOORT – Nederlanders verruilen massaal een etentje in een restaurant voor het thuis bereiden van maaltijden met luxe ingrediënten. Slagers kunnen er garen bij spinnen.
 
Dit blijkt uit een onderzoek dat door onderzoeksbureau Goos Marketing Research is uitgevoerd in opdracht van Super de Boer. Twee op de drie Nederlanders gaan steeds minder vaak naar een restaurant. Van deze groep verwacht bijna de helft in 2009 nog minder vaak voor het restaurant te kiezen. In plaats daarvan gaat bijna driekwart (72%) thuis met luxe ingrediënten aan de slag. Deze trend, het ‘thuis uit eten’, zet zich door in 2009. Van deze groep zegt 25 procent volgend jaar vaker dan nu te kiezen thuis te eten. Super de Boer gaf opdracht tot het onderzoek, omdat de formule vermoedde dat steeds meer klanten kiezen voor speciale producten.

 

Reageer op dit artikel