nieuws

Thomas Jacobs bezorgt duizend gerechten per week

Slagersnieuws

BORNE – Het begon twee jaar geleden met een mevrouw in een Bornse flat, die het eten van Tafeltje-Dek-Je beslist niet lekker vond. Een week later meldden zich tien flatbewoners, die het hapje van de slager ook wel aan huis bezorgd wilden hebben.

Thomas Jacobs bezorgt duizend gerechten per week

BORNE – Het begon twee jaar geleden met een mevrouw in een Bornse flat, die het eten van Tafeltje-Dek-Je beslist niet lekker vond. Een week later meldden zich tien flatbewoners, die het hapje van de slager ook wel aan huis bezorgd wilden hebben.

Tegenwoordig is de maaltijdenservice van slager Jacobs zo uitgebreid dat er op zeer professionele wijze duizend gerechten per week worden bezorgd, niet alleen in Borne en Hengelo, maar ook elders in Twente, meldt De Ondernemer.  

Thomas Jacobs: ‘Toen bedrijven ons benaderden voor personeel dat overwerkt, en de kraamzorg en het ziekenhuis voor mensen die even niet voor zichzelf kunnen koken, dachten we: ‘Er zit misschien nog meer potentie in de markt van warme en koelverse maaltijden.’ Ondanks dat er grote bedrijven zijn, die elke dag maaltijden aan huis bezorgen.’ Onlangs werd achter de zaak aan de Azelosestraat een bedrijfskeuken gebouwd met de nieuwste snufjes. Op de plek waar de familie Jacobs vroeger gezellig voor de buis in de woonkamer zat, wordt nu elke dag rond het middaguur een grote stoomoven geopend met daarin welriekende en gezonde kost.

 

Reageer op dit artikel