nieuws

Texels Weidevlees bij Keurslager Wit & Wit

Slagersnieuws

DEN HELDER – De Helderse Keurslager Wit & Wit gaat samen met Handelshuis Atlantis Texels weidevlees verkopen.

Texels Weidevlees bij Keurslager Wit & Wit

DEN HELDER – De Helderse Keurslager Wit & Wit gaat samen met Handelshuis Atlantis Texels weidevlees verkopen.

Het vlees is Waddengoud gecertificeerd en sinds deze week te koop. Handelshuis Atlantis (groothandel in o.a. duurzame streekproducten) was al een tijdje uit op samenwerkingsverbanden binnen de kop van Noord-Holland om gezond voedsel uit de regio toegankelijk te maken voor horeca, zorginstellingen en andere bedrijven die gaan voor een duurzame bedrijfsvoering.

Keurslager Wit & Wit levert al een tijdje Beter Leven varkensvlees. Voor eigenaar Gert Jan Wit (foto) moet het vlees top zijn en zo duurzaam en diervriendelijk mogelijk geproduceerd. Die garantie heeft de slager met het Texels Weidevlees. De vleespakketten zijn te koop bij Keurslager Wit & Wit en te bestellen bij het Handelshuis Atlantis.

 

Reageer op dit artikel