nieuws

Ter Brugge neemt Huiskes Verswaren over

Slagersnieuws

BORNE – Verscentrum ter Brugge uit Borne heeft met ingang van 7 mei 2012 Huiskes Verswaren uit Almelo overgenomen.

Ter Brugge neemt Huiskes Verswaren over

BORNE – Verscentrum ter Brugge uit Borne heeft met ingang van 7 mei 2012 Huiskes Verswaren uit Almelo overgenomen.

Al het vaste personeel van Huiskes Verswaren zal bij Ter Brugge in dienst komen. Door de overname groeit Verscentrum ter Brugge uit tot versleverancier met ongeveer vijftig medewerkers en een uitgebreider assortiment voor versdetaillisten. ‘Door dit samengaan maken we gebruik van het beste van beide bedrijven op het gebied van marketing, creativiteit, logistiek en assortiment.’

Door de overname is Verscentrum ter Brugge nu partner van de Vereniging van Keurslagers geworden. Keurslagers kunnen nu bij Verscentrum ter Brugge hun Keur-label producten en hun Keurklasse vlees bestellen. Daarnaast is Ter Brugge partner van Keten Duurzaam Varkensvlees en heeft nu in Overijssel, Gelderland en Drenthe de exclusieve verkoop van milieu- en diervriendelijk voortgebracht varkensvlees.

Lees ook:
Winnaars half varken Verscentrum ter Brugge

Reageer op dit artikel