nieuws

Tavola 2012 met 400 exposanten

Slagersnieuws

KORTRIJK – Met bijna 400 exposanten en naar verwachting meer dan 18.000 professionele bezoekers is de beurs Tavola een belangrijk informatie- en inspiratieplatform voor de voedingsbranche in West- Europa.

Tavola 2012 met 400 exposanten

KORTRIJK – Met bijna 400 exposanten en naar verwachting meer dan 18.000 professionele bezoekers is de beurs Tavola een belangrijk informatie- en inspiratieplatform voor de voedingsbranche in West- Europa.

De 16e editie is op zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 maart 2012 in Kortrijk Xpo waar 5 beurshallen zijn gereserveerd voor de Tavola. Sinds de start in 1982 koos de organisatie voor een nichebeurs met een strikte focus op fijne, hoogwaardige voeding uit alle productsectoren: AGF ; bereide gerechten en traiteurproducten ; biologische en ecologische voeding ; diepvriesproducten ; dranken (alcoholisch en niet-alcoholisch), koffie en thee ; droge voeding, specialiteiten en delicatessen ; streekproducten en etnische voeding ; vis en zeevruchten ; vlees, vleesproducten, wild en gevogelte ; zoetwaren, brood en gebak ; en zuivelproducten.

Met de wedstrijd Gouden Tavola bekroont Tavola de beste nieuwe producten van de
vakbeurs in 4 rubrieken: Gouden Tavola Retail (: producten in consumentenverpakking, voor zelfbediening), Gouden Tavola Traiteur (: producten voor traditionele bediening), Gouden Tavola Foodservice (: producten bestemd voor cateringbedrijven en grootkeukens) en nieuw in 2012 Gouden Tavola Delicatessen (: producten specifiek bestemd voor delicatessenzaken). Met 107 producten mag de Gouden Tavola 2012 rekenen op een record aantal inzendingen. 

Tavola 2012: op zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 maart 2012 in
Kortrijk Xpo (België). Info: Kortrijk Xpo, tel +32 (0) 56 24 11 11 email: tavola@kortrijkxpo.com, www.tavola-xpo.be

Klik hier voor het programma

 

Reageer op dit artikel