nieuws

Tattoo-koning bezoekt slager Schiffmacher (filmpje)

Slagersnieuws

HARDERWIJK – In een aflevering van Eet Smakelijk! (29 oktober) van omroep LLink maakt chefkok Leon Mazairac samen met tattoo-koning en slagerszoon Henk Schiffmacher ( r ) een gerecht met als basisingrediënt varken. Ze bezoeken ook Henks broer, de slager Peter Schiffmacher (l).

Tattoo-koning bezoekt slager Schiffmacher (filmpje)

HARDERWIJK – In een aflevering van Eet Smakelijk! (29 oktober) van omroep LLink maakt chefkok Leon Mazairac samen met tattoo-koning en slagerszoon Henk Schiffmacher ( r ) een gerecht met als basisingrediënt varken. Ze bezoeken ook Henks broer, de slager Peter Schiffmacher (l).

Leon, Henk en zijn vrouw Louise zoeken een varken uit in het Gelderse Uddel.  Het varken wordt vervolgens geslacht in de ambachtelijke slagerij van de broer van Henk: Peter Schiffmacher . Verder maken Leon en zijn gasten worstjes en gaan ze naar de groothandel om groenten te halen.

Naar het filmpje. Eerst naar Vorige afleveringen, vervolgens Aflevering 6 Zoet varken, dan naar Uitzending gemist. Vanaf 13.45 minuut: een kijkje in de slagerij.

 

Reageer op dit artikel