nieuws

SVO werkt samen met Foodatelier

Slagersnieuws

ENSCHEDE – Het Foodatelier maakt vanaf 1 januari 2010 gebruik van locaties en kennis die aanwezig zijn bij SVO.

SVO werkt samen met Foodatelier

ENSCHEDE – Het Foodatelier maakt vanaf 1 januari 2010 gebruik van locaties en kennis die aanwezig zijn bij SVO.

De beide organisaties maakten de samenwerking bekend tijdens de opening van Het Foodatelier in Enschede op 19 november. Het Foodatelier gaat gebruik maken van de acht SVO-opleidingslocaties die verspreid zijn over het hele land. Daar kan Het Foodatelier relaties ontvangen die zich ter plekke kunnen bezighouden met bijvoorbeeld productontwikkeling en marketingvraagstukken.

Het Foodatelier is een werkplaats waar food, creativiteit en ontwikkeling samenkomen. Met de jarenlange expertise in de foodbranche en een jong team professionals wordt gewerkt aan de concepten van bedrijven uit de foodsector, van het productidee tot de daadwerkelijke implementatie.

 

Reageer op dit artikel