nieuws

SVO verruilt Tilburg voor Best

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – SVO verplaatst met ingang van volgend schooljaar de opleiding van Tilburg naar Best. In Best is inmiddels een pand gehuurd.

SLAGERSWERELD – SVO verplaatst met ingang van volgend schooljaar de opleiding van Tilburg naar Best. In Best is inmiddels een pand gehuurd.

Op dit moment ontwikkelt SVO samen met docenten en een architectenbureau plannen om de 1200 lege vierkante meters optimaal in te vullen. Uiteraard worden ook de leerlingen betrokken bij dit proces. Er wordt gedacht aan een transparante opzet van de praktijk- en leslokalen. In het hart komt een leer- en eetplein. Tevens wordt rekening gehouden met de integratie van de fastfoodactiviteiten van SVO. SVO verzorgt sinds 1989 opleidingen in Tilburg. Omdat het huidige pand niet meer voldoet aan de eisen die SVO stelt aan een locatie waarin modern onderwijs in verse voeding wordt verzorgd, is besloten de locatie volgend jaar te sluiten.

Reageer op dit artikel