nieuws

SVO opent deuren vernieuwde locatie

Slagersnieuws

RIJSWIJK – SVO opent donderdag 30 oktober de deuren van de vernieuwde opleidingslocatie in Rijswijk. Het bijzondere aan deze locatie is dat alle mbo-opleidingen op het gebied van vers hier worden gegeven.

RIJSWIJK –  SVO opent donderdag 30 oktober de deuren van de vernieuwde opleidingslocatie in Rijswijk. Het bijzondere aan deze locatie is dat alle mbo-opleidingen op het gebied van vers hier worden gegeven.

De lokalen zijn gebouwd volgens de laatste HACCP-normen en BRC-regelgeving. ‘In de lessen is er uitgebreid aandacht voor het culinaire bereidingsgedeelte, dus geënt op de moderne consument,’ laat SVO in een persbericht weten. In de loop der jaren heeft SVO Rijswijk honderden deelnemers opgeleid, en veel van hen zijn met 1 of meerdere diploma’s vertrokken. En om de voortgang van goed en modern onderwijs in de verssector te waarborgen, is de gehele locatie Rijswijk verbouwd. Eind juni 2008 is de verbouwing gestart, mede omdat tijdens de schoolvakantie de deelnemers geen overlast zouden hebben. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het realiseren van praktijkruimtes en een geheel nieuw culinair lokaal met een plaza. Ook alle theorielokalen zijn opgeknapt en de docenten hebben een nieuwe werkkamer gekregen.

De opening van de nieuwe locatie vindt plaats op donderdag 30 oktober a.s. Genodigden worden ontvangen tussen 15.30 en 17.30 uur. Aansluitend verricht een speciale gast de openingsceremonie. Van 18.30 – 22.00 uur zijn deelnemers, leerbedrijven en andere geïnteresseerden van harte welkom tijdens het open huis. Deelnemers en docenten van SVO verzorgen de catering en geven demonstraties. Bezoekers krijgen zelf ook de kans om een vers product te maken.

 

Reageer op dit artikel