nieuws

SVO Leeuwarden sluit deuren

Slagersnieuws

Slagerswereld – Vanwege de geringe omvang van de groep leerlingen die les krijgt op de SVO-locatie in Leeuwarden is besloten de opleidingsactiviteiten in Leeuwarden met ingang van het nieuwe schooljaar stop te zetten.

Slagerswereld – Vanwege de geringe omvang van de groep leerlingen die les krijgt op de SVO-locatie in Leeuwarden is besloten de opleidingsactiviteiten in Leeuwarden met ingang van het nieuwe schooljaar stop te zetten.

De leerlingen zijn uitgestroomd of vervolgen hun opleiding bij SVO in Zwolle. SVO verwacht volgend jaar een doorstart te maken op een nieuwe locatie in Noord-Nederland. Het nieuwe cursusjaar 2006-2007 wordt dan ook gebruikt om te onderzoeken of een kleine locatie op de lijn Groningen-Leeuwarden tot de mogelijkheden behoort. Tot die tijd kunnen leerlingen uit de noordelijke provincies terecht op de SVO-opleidingslocaties in Groningen en Zwolle.

De overige negen opleidingslocaties van SVO Opleidingen in Almelo, Goes, Groningen, Heerhugowaard, Roermond, Rijswijk, Tilburg, Wageningen en Zwolle blijven gewoon open.

Reageer op dit artikel