nieuws

SVO kookwedstrijden

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – SVO organiseert op de vakbeurs Slavakto, die van 26 tot en met 28 maart in Utrecht wordt gehouden, de KooKooK-show.

SLAGERSWERELD – SVO organiseert op de vakbeurs Slavakto, die van 26 tot en met 28 maart in Utrecht wordt gehouden, de KooKooK-show.

Onder begeleiding en met steun van professionele koks bereiden de deelnemers op de beursvloer een complete maaltijd. In één uur tijd moet er een voorgerecht, hoofdgerecht en toetje op tafel staan. Alle ingrediënten zijn aanwezig, van vlees tot fruit, van graanproducten tot zuivel. Per kooksessie strijden twee deelnemers tegen elkaar. Een professionele jury en het publiek wijzen samen de winnaar aan. Gedurende de drie beursdagen kunnen 24 deelnemers strijden om de KooKooK trofee.Diegenen die de strijd op de beursvloer aandurven en willen leren van professionele koks kunnen zich opgeven bij SVO: tel: (030) – 275 81 81, of mail: info@svo.nl.Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden. Na aanmelding krijgen de deelnemers een lijst met ingrediënten die aanwezig zijn. Het is niet toegestaan producten mee te nemen naar de wedstrijd.

Reageer op dit artikel