nieuws

Studenten presenteren slagerij van de toekomst

Slagersnieuws

RIJSWIJK – Tijdens de ledenvergadering van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) presenteren studenten van de opleiding Small Business & Retail Management van de Avans Hogeschool te Den Bosch maandag de resultaten van een onderzoek naar nieuwe strategieën voor slagerijen.

RIJSWIJK – Tijdens de ledenvergadering van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) presenteren studenten van de opleiding Small Business & Retail Management van de Avans Hogeschool te Den Bosch maandag de resultaten van een onderzoek naar nieuwe strategieën voor slagerijen.

De onderzoeksresultaten schetsen hoe (jonge) consumenten aankijken tegen de slagerij. De studenten hebben onderzoek gedaan naar de huidige positionering van de slagerij en de kansen en bedreigingen van het ambachtelijke slagersbedrijf in kaart gebracht.

De derdejaars studenten zullen naar aanleiding hiervan een aantal strategische richtingen presenteren waarmee de zelfstandige slagerondernemer betere toekomstperspectieven krijgt. Na afloop van de presentatie zijn studenten en begeleiders bereid vragen van de toehoorders te beantwoorden.

De Algemene Ledenvergadering van de KNS vindt plaats op maandag 29 juni in het Grand Winston hotel, Generaal Eisenhowerplein 1 in Rijswijk. Aanvang 14.45 uur. 

Reageer op dit artikel