nieuws

Struik en Olvarit stoppen met plofkip

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Na Unilever gaan ook Struik en Olvarit stoppen met het gebruik van de plofkip in hun producten.

Struik en Olvarit stoppen met plofkip

AMSTERDAM – Na Unilever gaan ook Struik en Olvarit stoppen met het gebruik van de plofkip in hun producten.

Olvarit heeft laten weten aan Wakker Dier dat ze binnen een jaar volledig overgaan op kip die voldoet aan de normen van één Beter Leven ster van de Dierenbescherming. Binnen een half jaar wil Olvarit de eerste producten met de ‘betere soort’ kip op de markt te hebben. Struik zal vanaf oktober 2012 plofkipvrij zijn.

Struik en Olvarit werden samen met McDonald’s door Wakker Dier in een radiocampagne aangesproken. Maandag 7 mei start Wakker Dier een nieuwe radiocampagne, wederom gericht op McDonald’s, maar ook op Iglo en Wagner Pizza van Nestlé.
 

Reageer op dit artikel