nieuws

Stroomstoring kost slager geld

Slagersnieuws

NIEUWEGEIN – Slager Koekman en collega-winkeliers hebben hun omzet in rook op zien gaan na een stroomstoring, die de stad eind vorige week in de greep hield. Bijna de hele stad zat na een blikseminslag verstoken van stroom en water.

Stroomstoring kost slager geld

NIEUWEGEIN – Slager Koekman en collega-winkeliers hebben hun omzet in rook op zien gaan na een stroomstoring, die de stad eind vorige week in de greep hield. Bijna de hele stad zat na een blikseminslag verstoken van stroom en water.

Supermarkten konden hun volledige versassortiment en gekoelde producten weggooien, net als tientallen zelfstandige winkeliers. Zo ook slager André Damstra van slagerij Koekman: ‘Ik vrees voor 20.000 euro aan schade. Niet allleen kunnen we voor duizenden euro’s aan vlees en maaltijden weggooien, maar ook de bedrijven waar we een barbecue zouden verzorgen, zijn afgezegd. Om nog maar te zwijgen over de klanten die we niet konden helpen,’ liet hij De Telegraaf weten.

Getroffen bedrijven dienen zich in eerste instantie met hun schade te wenden tot hun eigen verzekering.
 

Reageer op dit artikel