nieuws

Strijd lekkerste worstenbroodje barst los

Slagersnieuws

DEN BOSCH – Omroep Brabant organiseert opnieuw de verkiezing om het lekkerste Brabantse worstenbroodje. Brabantse slagers en bakkers, die nog zelfstandig worstenbroodjes maken, kunnen zich daarvoor inschrijven tot 15 maart.

Strijd lekkerste worstenbroodje barst los

DEN BOSCH –  Omroep Brabant organiseert opnieuw de verkiezing om het lekkerste Brabantse worstenbroodje. Brabantse slagers en bakkers, die nog zelfstandig worstenbroodjes maken, kunnen zich daarvoor inschrijven tot 15 maart. 

Een jury beoordeelt welke slager of bakker het lekkerste worstenbroodje maakt. Maandag 17 maart is de voorronde en op woensdag 19 maart is de finale op landgoed De Rosep in Oisterwijk. De winnaar krijgt o.a. de Rosepbokaal uitgereikt. Ieder jaar doen meer dan honderd bakkers en slagers mee aan de verkiezing van het lekkerste Brabantse worstenbroodje. Na een voorronde komen de tien ondernemers met het beste product in de finale.

Omroep Brabant zal zowel op radio, tv als internet aandacht besteden aan de verkiezing.

 

Reageer op dit artikel