nieuws

Strijd Gouden Slagersring barst los

Slagersnieuws

DOETINCHEM – Vernieuwing. Innovatie. Dat zijn kernwoorden bij de wedstrijd om de Gouden Slagersring die het vakblad Vleesmagazine in samenwerking met de Broederschap van de Gouden Slagersring organiseert. De winnaar wordt tijdens de Slavakto (van 17 tot en met 19 september) in de Jaarbeurs te Utrecht bekendgemaakt.

Strijd Gouden Slagersring barst los

DOETINCHEM – Vernieuwing. Innovatie. Dat zijn kernwoorden bij de wedstrijd om de Gouden Slagersring die het vakblad Vleesmagazine in samenwerking met de Broederschap van de Gouden Slagersring organiseert. De winnaar wordt tijdens de Slavakto (van 17 tot en met 19 september) in de Jaarbeurs te Utrecht bekendgemaakt.

Vleesmagazine roept ambachtelijke slagers op mee te doen aan deze wedstrijd: ontwikkel een geheel nieuw en innovatief slagersproduct. De wedstrijd is een stimulans om actief met assortimentsvernieuwing bezig te zijn. Dat geeft ook een verdieping aan het vakmanschap.

Bij de beoordeling van de jury spelen ook factoren mee als bedrijfseconomische haalbaarheid en het opwaarderen van de grondstoffen. Het allerbelangrijkste blijft echter het innovatieve aspect en de uitwerking van het idee. De keuring wordt gehouden op woensdag 5 september in de SVO-school te Wageningen. De winnaar van de Gouden Slagersring 2012 wordt bekend gemaakt bij de opening van de Slavako op maandag 17 september in de Jaarbeurs te Utrecht.

Klik hier voor het inschrijfformulier

 

 

Reageer op dit artikel