nieuws

Stef Klaver Meest talentvolle slager van het Jaar (video)

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Stef Klaver is uitgeroepen tot Meest talentvolle slager van het Jaar tijdens de verkiezing Slagerij van het Jaar 2011, een wedstrijd georganiseerd door Vleesmagazine.

Stef Klaver Meest talentvolle slager van het Jaar (video)

AMSTERDAM – Stef Klaver is uitgeroepen tot Meest talentvolle slager van het Jaar tijdens de verkiezing Slagerij van het Jaar 2011, een wedstrijd georganiseerd door Vleesmagazine.

‘We streven naar perfectie en in die zin had ik gehoopt dat we er met de hoofdprijs (Slagerij van het Jaar – red.) vandoor zouden gaan,’ zei Klaver (24) na de prijsuitreiking. ‘Tóch moet ik hier ook blij mee zijn. Het is voor het eerst sinds 2007 dat we weer meedoen. Zelf heb ik 1 januari van dit jaar het bedrijf van mijn vader (Arie Klaver won de verkiezing Slagerij van het Jaar in 2007 – red.) overgenomen. We zijn derde geworden in de verkiezing en gaan bovendien met een extra prijs naar huis. Het is mooi dat de slagerij zich doorontwikkelt.’

Kijk hier voor een drie minuten durende film over het bedrijf:
 

Topkok Pierre Wind en hoofdredacteur Harrie Leijten van Vleesmagazine hebben in de Amsterdamse Borchlandhal de Award uitgereikt aan Stef Klaver die zijn Keurslagerij runt in Schagen.

Uit het jury-rapport:
‘Petje af voor jonge ondernemer, die in het spoor en de geest van zijn vader, dit complexe bedrijf voortzet. Goed gestructureerde gedisciplineerde bedrijfsvoering. Zie je op werkvloer duidelijke terug. Prettige gemotiveerde werksfeer, waarbinnen de medewerkers hun verantwoordelijkheden en bevoegdheden kennen. Brede winkel, waar je op meerdere plekken met pin kunt afrekenen. Internetsite met veel achtergrondinformatie over historie bedrijf ondernemer en werknemers. Belangrijk is nauwlettend de ontwikkelingen en invloed van de sociale media op het koopgedrag van de hedendaagse consument te volgen. Keurslagerij Arie Klaver werd derde in de verkiezing Slagerij van het Jaar.’

Een uitgebreid verslag van de verkiezing Slagerij van het Jaar in Vleesmagazine van november.

Klik hier voor het dossier Slagerij van het Jaar 

Reageer op dit artikel