nieuws

Startschot Mannen Vakgroep Slagers

Slagersnieuws

RIJSWIJK – De vorig jaar gehouden Ppas-bijeenkomst ‘Mannen achter de pannen’, heeft geleid tot het ontstaan van Mannen Vakgroep Slagers (MVS).

Startschot Mannen Vakgroep Slagers

RIJSWIJK – De vorig jaar gehouden Ppas-bijeenkomst ‘Mannen achter de pannen’, heeft geleid tot het ontstaan van Mannen Vakgroep Slagers (MVS).

In samenspraak met de ondernemers Henk van ’t Slot (Keurslager Groeneveld in Wassenaar), Herman Huuskes (Keurslagerij Huuskes in Enschede) en Mart Scheepers van de gelijknamige slagerij in het Limburgse Nieuwstadt is gewerkt aan de oprichting van deze nieuw te vormen groep slagerondernemers die als belangrijke doelstellingen heeft: elkaar versterken, netwerken, samenwerken en kennis maken met verschillende bedrijven in binnen- en buitenland. Naast partners van Ppas (Project voor Partners Ambachtelijke Slager)-dames zijn ook andere slagerondernemers van harte welkom om zich aan te sluiten bij deze onder auspiciën van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganistie (KNS) opererende groep slagers.

Op donderdag 6 maart vindt in Apeldoorn de oprichtingsvergadering plaats van Mannen Vakgroep Slagers (MVS).
Bij deze gelegenheid is MVS te gast bij KMI Apeldoorn B.V., bekend om haar interieurs voor slagerijen, verswinkels en horecabedrijven en de daarbij behorende koeltechniek. Tijdens deze bijeenkomst wordt het MVS-jaarprogramma gepresenteerd. Verder houdt KMI Apeldoorn een inleiding over de aanleiding tot het verbouwen van een zaak en het daarbij behorende logistieke traject. De MVS-bijeenkomst begint om 12.30 uur en eindigt met een informeel diner in een nabij KMI gelokaliseerd restaurant.

 

Reageer op dit artikel