nieuws

Stappershoef opent winkel in Groesbeek

Slagersnieuws

GROESBEEK – Slagerij Boy Stappershoef uit Ooij gaat uitbreiden. Vanaf 1 oktober is de Ooijse slager ook met een winkel actief in Groesbeek.

Stappershoef opent winkel in Groesbeek

GROESBEEK – Slagerij Boy Stappershoef uit Ooij gaat uitbreiden. Vanaf 1 oktober is de Ooijse slager ook met een winkel actief in Groesbeek.

Boy Stappershoef en zijn vrouw Annet openen op die datum een zaak aan de Kloosterstraat, in het centrum van Groesbeek.  Tot begin mei was daar de slagerij van Frank Peters gevestigd, maar die moest om gezondheidsredenen zijn zaak sluiten. Vorig jaar kerst sloot ook al een slagerij haar deuren.

Beslissing
Voor Stappershoef is de keuze om een winkel te openen in Groesbeek dan ook logisch. ‘Logistiek is het interessant aangezien Ooij tien minuten rijden ligt van Groesbeek en we zijn straks de enige slager in het dorp van 20.000 inwoners. Bovendien doen we veel aan catering en komt meer dan de helft van mijn klanten uit Groesbeek. Stappershoef wil vier dagen per week open zijn, van woensdag tot en met zaterdag. Zondag is ingeruimd voor catering, maandag voor worst maken en dinsdag is een vrije dag.

Reageer op dit artikel