nieuws

Staf Faes (52) eindelijk ondernemer

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Staf Faes (52) is na 27 jaar in het slagersvak eindelijk voor zichzelf begonnen. Hij is de nieuwe eigenaar van Keurslagerij Van Caulil in Etten-Leur.

SLAGERSWERELD – Staf Faes (52) is na 27 jaar in het slagersvak eindelijk voor zichzelf begonnen. Hij is de nieuwe eigenaar van Keurslagerij Van Caulil in Etten-Leur.

‘Ik had veel eerder voor mezelf moeten beginnen,’ vertelt Staf Faes in de regionale krant BN De Stem. Per 1 april heeft hij samen met dochter Bianca de slagerij overgenomen. Zoon Jeffrey werkt ook in de zaak.

52jaar
‘Ik heb er een paar jaar naartoe geleefd en er slapeloze nachten van gehad. Maar nu heb ik alle vertrouwen in de toekomst. Mijn grootste droom is met de overname uitgekomen’ Hoewel Faes altijd zei dat als hij voor zijn dertigste levensjaar geen eigen zaak had, het voor hem dan ook niet meer hoefde. ‘Daar ben ik van teruggekomen. Want nu heb ik op mijn 52ste pas mijn eigen Keurslagerij.

Reageer op dit artikel