nieuws

Spooknota’s voor slagers en bakkers

Slagersnieuws

HARDENBERG/DOETINCHEM – Een bedrijf met de naam Branchewijzers probeert ondernemers geld uit de zakken te kloppen door hen spooknota’s te versturen.

HARDENBERG/DOETINCHEM – Een bedrijf met de naam Branchewijzers probeert ondernemers geld uit de zakken te kloppen door hen spooknota’s te versturen.

Dat stelt Bakkerij Battjes in Hardenberg. De eigenaren zijn onlangs door het Nijmeegse bedrijf benaderd. Branchewijzers benaderde de bakker ongevraagd met een fax om te adverteren op hun site. Kosten bedragen 750 euro, looptijd twee jaar met automatische verlenging.

Slagerijen 

Op de site staan ook diverse namen van slagerijen. Uit navraag van de redactie blijkt dat de eigenaren hier niets vanaf weten en ongevraagd op de site staan vermeld. Onder de rubriek bakkerij in Overijssel staan veelal valse bedrijfsnamen vermeld.

Reageer op dit artikel