nieuws

Splinternieuw Schots vleesbedrijf failliet

Slagersnieuws

WICK – Een splinternieuw vleesbedrijf in Wick heeft het al af moeten leggen tegen de intensieve concurrentie voordat het überhaupt in bedrijf is geweest.

Splinternieuw Schots vleesbedrijf failliet

WICK – Een splinternieuw vleesbedrijf in Wick heeft het al af moeten leggen tegen de intensieve concurrentie voordat het überhaupt in bedrijf is geweest.

Het bedrijf in het uiterste noorden van Schotland, dat naast een slachthuis ook vleesverwerking- en verpakkingsinstallaties omvat, was bedoeld voor veehouders in dit afgelegen deel van Schotland. Het bedrijf moest het al voor het in productie kwam, afleggen tegen de intensieve concurrentie, schrijft Boerderij.

De bewindvoerders stellen dat de fabriek van 1300 vierkante meter tot de modernste in Europa behoort. Ze hebben daarom alle hoop in Groot-Brittannië zelf of elders in Europa een koper te vinden. ‘Dit is een uitstekende mogelijkheid voor een bestaand vleesbedrijf om er snel moderne voorzieningen bij te krijgen of voor iemand die een nieuw vleesbedrijf wil opzetten en hier de kant-en-klare voorzieningen vindt’, aldus een woordvoerder.
 

Reageer op dit artikel