nieuws

Spare Rib Express groeit gestaag

Slagersnieuws

DEN HAAG – De omzet van Spare Rib Express steeg in het eerste half jaar van 2009 met vijf procent. Ondanks de crisis draait de bezorgservice lekker door.

Spare Rib Express groeit gestaag

DEN HAAG –  De omzet van Spare Rib Express steeg in het eerste half jaar van 2009 met vijf procent. Ondanks de crisis draait de bezorgservice lekker door.

Volgens oprichter en eigenaar Remco Robelus is de eenvoud de kracht van zijn bedrijf. Het menu bestaan uit negen hoofdgerechten, waarvan vijf soorten spareribs. ‘We bezorgen spareribs in een gebaksdoos. Het moet er uitzien als een cadeautje’, aldus Robelus.

Het bedrijf, dat vorig jaar goed was voor 700 duizend kilo spareribs, bedient zijn eters vanuit industrieterreinen. ‘Daar is altijd parkeergelegenheid en de huur is de helft minder.’ De bestellingen worden dan ook overwegend met de auto rondgebracht. Overstappen naar pizza’s en shoarma sluit de eigenaar uit. ‘Maar de wrap, die houden we wel in de gaten.’ De doelstelling van Spare Rib Express is het jaarlijks openen van drie tot vijf nieuwe vestigingen. ‘Nederland heeft voor ons nog wat witte vlekken. Die moeten vol’, zegt Robelus. Ook droomt de bezorgservice van uitbreiding naar het buitenland. ‘In wereldsteden als Antwerpen en Düsseldorf zou ik graag iets beginnen’, erkent Robules.

 

Reageer op dit artikel