nieuws

Spar focust op vers

Slagersnieuws

BREDEVOORT – Spar wil meer vers toevoegen in de winkels met een oppervlakte tot 300 vierkante meter. De formule is om die reden een pilot gestart in de Spar aan de Misterstraat in Bredevoort.

Spar focust op vers

BREDEVOORT – Spar wil meer vers toevoegen in de winkels met een oppervlakte tot 300 vierkante meter. De formule is om die reden een pilot gestart in de Spar aan de Misterstraat in Bredevoort.

In de winkel is meer aandacht voor (de presentatie van) vlees, brood, zuivel en agf en minder voor kruidenierswaren (kw).  ‘We hebben gesnoeid in het kw-assortiment, maar door de focus op vers, krijgt de klant juist het idee dat er meer valt te kiezen’, zegt algemeen directeur Sjaak Kranendonk tegen Distrifood.nl.

Spar gaat de komende maanden de resultaten analyseren. Na de zomervakantie wil de supermarktketen de test uitbreiden naar twee tot drie winkels. Wanneer de pilot goed uitpakt, worden de nieuwe elementen uitgerold in ongeveer vijftig kleine Spar-supermarkten.

 

Reageer op dit artikel