nieuws

Smaakpolitie ‘vrolijk’ van kalfsvlees

Slagersnieuws

HILVERSUM – Kalfsvlees, daar wordt iedereen vrolijk van. Onder die noemer start vanaf zondag 5 juli een tv-spotje met tv-keurmeester Rob Geus (van de Smaakpolitie).

Smaakpolitie ‘vrolijk’ van kalfsvlees

HILVERSUM – Kalfsvlees, daar wordt iedereen vrolijk van. Onder die noemer start vanaf zondag 5 juli een tv-spotje met tv-keurmeester Rob Geus (van de Smaakpolitie).

In de tv-spot staat het gecontroleerde dierenwelzijn centraal. Rob Geus neemt een kijkje in een kalverstal, omdat er ‘soms wat te doen is rond kalfsvlees’. Dan gaat hij de straat op om mensen te vragen naar kalfsvlees. Daarna volgt informatie over dierenwelzijn en het Beter Leven Kenmerk van de Dierenbescherming, meldt Meat & Meal.

De tv-spot wordt de komende vier weken op diverse tijdstippen uitgezonden bij SBS6, Net5 en Veronica in het kader van het EU-programma Kalfsvlees Natuurlijk Gecontroleerd. Binnenkort is het spotje ook te vinden op www.kalfsvlees.nl.

Reageer op dit artikel